Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Новини футболу
Завантажується...
Головна » Архів новин

Вже цієї неділі відбудуться матчі першого туру "Кубка Весни", турнір проходитиме у 1 коло, у наступну стадію виходять переможці груп та 2 кращих команди, які займуть друге місце. З орієнтовним складом груп та розкладом матчів на перший тур можна ознайомитись у розділі "Кубок" на нашому сайті.

Просмотров:596 | Рейтинг: 0.0/0

Цієї неділі, 8-го березня,  на стадіоні села Андріївка відбудеться матч за «Об’єднаний Суперкубок» між командами ФК «Сокіл» Андріївка – ФК «Промінь» Гончарівка.

Федерацією футболу Буського району було прийнято рішення про проведення «Об’єднаного Суперкубка» із чемпіоном Золочівщини через те, що володар Кубка Буського району команда ФК «Етанол» Сторонибаби відмовилась приймати участь у грі за «Суперкубок району».

Тож запрошуємо усіх вболівальників 8-го березня на стадіон села Анд ... Читати далі »

Просмотров:623 | Рейтинг: 0.0/0

В п'ятницю завершились змагання на "Кубок Буської ДЮСШ". Участь прийняли 15 команд учасниць із 16 можливих. Із кожної групи, яка складалась із 4 команд на фінал виходила одна команда і в п'ятницю фінальна частина визначила найсильнішу команду ЗОШ 1-3 ст. До кубків та грамот від спортивної школи для призерів долучилась і Буська федерація футболу, яка посприяла із особистими медалями для учасників призерів. Отже фіналістом учасником які завоювали 4 місце стала Буська ЗОШ 1-3 ст. №1, бронзові медалі отримали учні із с Сторонибаб, срібло додому повезли футболісти із Красненської ЗОШ №2. А кубок Буської ДЮСШ завоювала Андріївська ЗОШ 1-3 ст.

... Читати далі »

Просмотров:971 | Рейтинг: 0.0/0

Сьогодні відбулось засідання виконкому Федерації футболу Буського району на якому було затверджено проведення чемпіонату Буського району у трьох лігах а саме, у Прем’єр лізі, першій лізі і другій лізі району.

Також повідомляємо, що 28 лютого о 13.00 годині в приміщені адміністрації відбудеться засідання Федерації футболу Буського району на якому будуть прийматись заявки команд на «Кубок весни», також розглядатимуться пропозиції щодо змін і вдосконалення регламенту чемпіонату.

Просимо звернути увагу на те, що фінальна частина чемпіонату Бус ... Читати далі »

Просмотров:2012 | Рейтинг: 2.0/1

До уваги вболівальників і представників команд. На нашому сайті нещодавно з’явились сторінки усіх команд, які представленні у чемпіонаті Буського району. Окрім складів команд там має бути невеличкий опис команди, ось тут мені і потрібна Ваша допомога. Напишіть коротку розповідь про Вашу команду: здобутки команди, якісь цікаві факти з історії, можливо навіть у когось збереглись раритетні фото і.т.д. Усе що може бути цікавим для вболівальників. Єдина умова, опис має бути стислим. Свої розповіді можете надсилати ... Читати далі »

Просмотров:540 | Рейтинг: 0.0/0

Сьогодні відбулись матчі першого ігрового дня чемпіонату Буського району з футзалу серед команд другої ліги, із результатами матчів і турнірним становищем команд можна ознайомитись у розділі "футзал". Такокож вже визначились команди які гратимуть у футбольному турнірі присвяченому пам'яті Дмитра Гладишевського, а це чотири команди, ФК "Купче", ФК "Красне", ФК "Промінь" Гончарівка та ФК "Етанол" Сторонибаби. Більш докладно про розклад цього турніру і його регламент можна переглянути у розділі  ... Читати далі »

Просмотров:593 | Рейтинг: 0.0/0

Федерація футболу Буського району повідомляє, що 15 лютого стартує футбольний турнір-меморіал пам'яті Дмитра Гладишевського. З питань заявок звертатись за телефоном: 0673125007.  А на 8 березня запланований початок ще одного турніру - "Кубок Весни".

Просмотров:556 | Рейтинг: 0.0/0

Цієї суботи в буському спорткомплексі відбулись вирішальні матчі чемпіонату Буського району з футзалу серед команд першої ліги. Як і годиться в таких випадках боротьба видалась безкомпромісною  і запеклою. І у цьому змаганні сил і нервів сильнішою виявилась команда "Сокіл" з Андріївки. Друге місце здобула команда з Верблян, а бронзові нагороди за командою ФК "Полтва".

... Читати далі »

Просмотров:910 | Рейтинг: 0.0/0

Сьогодні стартував чемпіонат Буського району з футзалу, який відбувається під егідою оновленної Федерації футболу Буського району. Першими стартували команди першої ліги, з результатами першого ігрового дня можна ознайомитись у розділі Футзал" на нашому сайті. Також сьогодні відбулось жеребкування команд другої ліги, зі складом груп теж можете ознайомитись у цьому розділі. Бажаємо командам успіху, а вболівальникам якнайбільше видовищних матчів.

Просмотров:477 | Рейтинг: 0.0/0

Шановні вболівальники футболу Бузеччини! Ми раді Вас вітати на новоствореному офіційному сайті Федерації футболу Буського району.

Оскільки наш сайт щойно запрацював, поки інформації на ньому обмаль, але інформаційне наповнення це лише справа часу, наприклад, починаючи з цього тижня ми будемо інформувати Вас про матчі чемпіонату Буського району з футзалу, попередню інформацію про цей турнір можете переглянути на нашому сайті у розділі ... Читати далі »

Просмотров:552 | Рейтинг: 0.0/0

« 1 2 ... 45 46 47
Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Федерація футболу Буського району - © 2015 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz